Special Announcement

As some of you noticed, pengovsky is slacking in his blogging. Unfortunatelly I was sick as a dog for most of the last week and am still not up to full throttle and can only squeeze 24 hours is a day, not to mention that some of us need to work for a living. Being past thirty sucks in this respect.

Anyways, things will get back to normal. Probably as soon as tommorow. There is a whole lot of shit to report including some deep divisions within the government.

Published by

pengovsky

Agent provocateur and an occasional scribe.

20 thoughts on “Special Announcement”

 1. Ubogi revček, hihi. Verjetno res trpiš zelo. Če si kaj narcisistične sorte (kar je skoraj nemogoče, da ne bi bil v tvojem poklicu), potem je šibkost zares STRAHOTNI udarec za ego. Saj bo bolje in boš spet lahko sedel na kolo in dvignil kakšno kilco, pa trebuh bo tudi šel dol. Še vedno je a ne? Hihi.
  Ti se sekiraš, ker si v tridesetih??? Kaj bo šele pri petdesetih?
  Ubogi človek. Psychoanalist?

  LP, Arbi

 2. Zakaj pa bi jemanje resno škodilo zdravju?
  Kaj pa naj?
  Se vseskozi zajebavam in nalagam puhlice in smo vsi heppy?
  Včasih mi ni do tega. Zdaj je ta trenutek.

  LP, Arbi

 3. Spodbujaš ljudi k potrošništvu.
  Objavljaš nerealne podobe življenja, ki zavajajo ljudi.
  Spodbujaš luksuz in napuh.

  Kaj naj ti rečem? Mesija? Hihi.

  Že dolgo opažam kako ljudje poklekaju tule in mi nikakor ni jasno zakaj. To je fenomen. Nobene resne kritike, nobenega resnega dialoga, samo čaščenje nečesa česar NI.
  Dopolnitve polboga v boga.

  Dajte no. Ne se hecat.

  LP, Arbi

 4. Tolikokrat sem že napisal in rekel pa bom še tokrat: Še nikomur nisem pomagal s svojim nasvetom (pa ne zato, ker bi bil nasvet neumen).
  Nisem razburjen.
  Tisti, ki ve kaj govori in 100% za tem stoji ni razburjen. Če pa si razburjen ti, pa ugotovi vzrok temu in ga potem začni zdraviti.
  Zadnjič sem videl zanimivo poved: “Nobeno merilo zdravja ni, če si dobro prilagojen globoko bolni družbi.” To pravi Krishnamurti.

  Seveda pa prihaja to vse ven iz mojega globokega nezadovoljstva s samim sabo in zaradi tega sem tudi razburjen in tako naprej kajne?
  Mogoče imam celo premajhen penis, hihi?

  Tudi jaz rad pogledam golo žensko na sredini revije, pa še kaj zraven tudi. AMPAK! Jaz sem zgradil dober filter, skozi katerega gledam na te reči. Veliko bralcev pa tega filtra nima in pade v nevarno polje sublimne kapitalistične indoktrinacije.

  Tudi ti sam boš vse to zanikal.
  Vendar bo ostalo.

  LP, Arbi

 5. Arbi, žališ me. Svoj posploševalni očitovalni filter si potegnil čez ušesa ljudem, ki jih ne poznaš. Postavil si se za Mesijo, ki je edini kritičen in razmišlja, vsi ostali pa smo neumne goske, ki sledijo. Žališ me. Če bi te poznala, bi ti kapo potegnila še dlje čez ušesa.

  Pengovsky, I hope you’ll be getting well as soon as possible – the spring’s so beautiful.

  I really do, there’s no reason to critically assess the reasons for your not feeling well and tell you to change things. After all, it is not a virtually-structured discourse balloon you live in but the real word. And in the real world, people get sick sometime.

 6. Se opravičujem, če sem te užalil.

  Že lep čas spremljam sceno tukaj. To pa zato, ker nerad govorim neumnosti preden ne poznam dejstev in ne zato, ker bi bilo strašno zanimivo tukaj.

  Naslednja stvar, ki meji na blaznost, so pogovori v Angleščini, ob dejstvu, da sodelujoči perfektno obvladujejo Slovenščino. Kdo vas sili v to? Intelektualni prestiž? Sedež Playboya v Ameriki? Internacionalnost in vesoljskost tega bloga? Ali preprosto nekaj kar ne znate ravno prav opredeliti in je blizu drugemu vprašanju v tem odstavku?

  Dejte ga no lomt dragi moji.
  Jaz znam staro grščino ampak se ne bom z vami pogovarjal v stari grščini, zato, da bi se napihnil malce. Lahko pa se. Vidite, pravkar sem se napihnil, hihi.

  LP, Arbi

 7. Manjši namig: razlog za to, da je blog v angleščini je razložen v eni od objav. Če bi res “lep čas spremljal sceno”, potem bi razlog poznal.

 8. Arbi, edini si popolnoma neodvisen od vplivov okolja, v katerem živimo ostali. Tvoja neprekosljiva spretnost v argumentiranih debatah me je popolnoma prevzela, o nenarcisoidni vesoljni razsodnik. Pengovsky bi moral biti počaščen, da mu (njemu, ne vsebini bloga) posvečaš toliko svojega dragocenega časa! Hvala, ker nam – bralcem bloga – odpiraš oči in snemaš očala. Upam, da siceršnji hvaležni naslovniki tvoje pozornosti niso preveč ljubosumni.

 9. Moj poklic je precej ekološki (gozdarstvo), zato lahko govorim čiste vesti. Nisem pohlepen, pretirano nadut, rad pa dražim ljudi, če se mi zdi, da si zaslužijo. Če pa si ne zaslužijo pa sploh ne more biti škode. Ste že kdaj pomislili kaj takega? Sploh ne morem zgrešiti.

  LP, Arbi

Comments are closed.